Fatura Argjendari

Fatura Argjendari

By Ordis Hysa

  • Category: Finance
  • Release Date: 2019-12-07
  • Current Version: 20
  • Adult Rating: 4+
  • File Size: 52.31 MB
  • Developer: Ordis Hysa
  • Compatibility: Requires iOS 13.2 or later.

Description

Fatura Argjendari eshte nje program menaxherial per dyqanet e argjendarive. Versioni Demo : USER : admin PASSWORD : hysa +355674694707 - Faturat jane te personalizuara me te dhenat e biznesit. - Ndryshon çmimin e artikujve gjate krijimit të fatures. - Ndryshon cmimin duke rrumbullakosur totalin. - Faturim sipas klienteve, nga lista e filtrimit e të dhënave të klienteve të rregjistrua në database për çdo kompani. Raporte Shitjesh , Blerjesh , Shpenzimesh , Sasishe dhe PASH: - Gjenero raporte për shitjet e kryera sipas shitesve: - Gjenero raporte për blerjet sipas datave: - Sasite e shitura sipas periudhave kohore - Raporte për Blerjet - Shënime mbi shitjet blerjet dhe shpenzimet e kryera. - Ben Pasqyren e te Ardhurave dhe Shpenzimeve. Magazine dhe Artikuj : - Magazina ju mundëson të: - Menaxhoni gjendjen dhe sasine e produkteve - Shfaqje të listës së produkteve - Verifikonu gjendjen e stokut - Planifikoni inventarin e ardhshëm - Shikoni produktët e shitura më së shumti

Screenshots

Comments

keyboard_arrow_up